Wednesday, August 31, 2011

Eyüp Sabri Tuncer Kampanyası: Yine, Yeni, Yeniden!



Eyüp Sabri Tuncer kampanyasından daha önce iki kere yararlanmıştım. Perfume Jewels serisi fiyatına göre oldukça uygun bir set. Hele ki bu kampanyada daha da uygun bir fiyata geliyor. Fakat bu sefer set halinde indirimde olan sadece iki çeşit var. Diğer kokular tekli halde kampanyadalar ve her birinin fiyatı 1.5 TL!  :)

Setin kokuları oldukça kalıcı olmasına rağmen çoğu çok ağır, sürerken ağır kokulara maruz kalıyorsunuz :) Ben daha önce Cherry Pie ve Spring Shower almıştım. Bir daha almam diyordum ama kampanyayı görünce dayanamadım. Denemek istediğim Silky Touch'ı almaya karar verdim, Stokta yok görünüyor ama umarım gönderim yapamama nedeniyledir. 5 Eylül gelse de sipariş versem bir an önce kavuşsam cicilerime :)

MAC Russian Red Mat Ruj

Kırmızı ruj hastalığımdan daha önce bahsetmiştim. Ben fazla makyaj yapan biri değilim aslında, yani günlük makyajımda far bile tercih etmiyorum çoğunlukla. Kırmızı rujun hafif bir makyaja çok yakıştığını düşünüyorum, bu yüzden benim makyajımda da bir abartılık yaratmıyor. Bana göre şu bir gerçek ki iddialı bir kırmızı ruj ağır makyajın altına yakışmıyor; insanı boya küpüne düşmüş gibi gösteriyor. Tabii ki istisnalar vardır, onlara bir şey diyemeyeceğim :)

Neyse konumuza dönersek;

Yine bloglardan gördüğüm ve uzun zamandır almayı istediğim bir rujdu MAC Russian Red. Mat yapısı nedeniyle dudakları azıcık kurutuyor ama bu tek eksisi sanırım. Rengi olağanüstü bir kırmızı ve kalıcılığı gayet iyi. Kısacası, bu ruj benim en çok sevdiğim makyaj malzemem.


























Ve swatchlarına gelirsek:

                                          Flaşsız Çekim:                                      Flaşlı Çekim:






Bu Ay Bitenler

İlk yazımla yeniden herkese merhaba. Uzun zamandır blog açmayı planlıyordum bu sebeple bu ay bitirdiklerimin kaplarını atmamıştım çöpe. Eh bugün blog açtığıma göre ilk postum da bitirdiğim ürünler ve yorumları olsun madem dedim. İşte bu ay bitirdiklerim:



1-  Deotak Krem Deodorant: Ter kokusu konusunda fazlaca hassasiyetim var. Bu sebeple sprey deodorant hariç bir çok ürün kullanıyorum. Bunu 7 gün boyunca koruma vadettiği için bloglardan okuduğum yorumlar doğrultusunda almıştım fakat memnun kalmadım. Bırakın 7 günü, 1 saat bile koruma sağlamadı bende. Nefret ettim, bir daha asla almam.

2- Vichy Oligo 25 Fizzy Rose Dudak Koruyucusu: Bu bana bir Vichy alışverişim sırasında denemem için verilmişti. Sanırım deneme boyu. Ürüne gelince, dudak parlatıcıları gibi dudağa çok hoş bir parlaklık veriyor, aynı zamanda çok iyi nemlendiriyor, dudakları gerçekten koruyor ve yapış yapış değil. Çok sevdiğim bir üründü fakat uzun zamandır benimleydi, sonunda bitti. Dudak koruyucularımın bir kaçını bitirince yeniden alabileceğim bir ürün. Tabi Vichy hala üretiyorsa bunlardan :)

3- Avon Ruj: Bu da çok uzun zamandır benimle olan bir rujdu. Serisini bilmiyorum ama rengi Sheer Sangria. Kırmızı ruj takıntım sebebiyle tonunu görünce dayanamamıştım. Oysa Avon'un rujlarını hiç sevmiyorum. Kalıcılığı neredeyse hiç yok. Fakat nemlendirmesi fena değildi. Atmaya kıyamadığım için sürekli kullandım bitti sonunda.

4- Marks and Spencer Greyfurtlu El&Vücut Losyonu: Vücut kremi konusunda çeşitliliği çok seviyorum. Bunu da ucuz görünce denemek amaçlı almıştım. Nemlendirmesi oldukça güzel. Ayrıca turunçgil yağlarının tırnakları güçlendirdiği söylenir. Ben düzenli kullanmadığım için bilemiyorum ama yine de faydası olmuştur herhalde. Kokusu da mis gibi greyfurt. Kısacası beğendiğim bir ürün oldu. Tek olumsuzluğu pompasının bozulmuş olması :( dibinde kalan ürün için mücadele etmek zorunda kaldım.

5- Ahava Mineral Tonlayıcı Su: İnternetten alışveriş yapabildiğimiz o güzel zamanlarda Strawberry'den almıştım bunu. Lut Gölü suyu ve minerallerinden yapılmış ürünler satan Ahava markası ile yurtdışındayken tanışmıştım. Daha önce ürünlerini beğendiğim için bunu da beğenirim diye düşünmüştüm ve benim cildim karma olmasına rağmen normal ve kuru ciltlere göre olan bu ürünü almıştım. Bu yüzden olsa gerek, ne zaman sürsem sivilce çıkarttı bende. Fakat genel anlamda cildim sağlıklı göründü ve beğendiğim bir ürün oldu. Eğer bir gün alışveriş yasağı kalkarsa, yağlı ciltler için olanını alabilirim.

6- Sephora Express Solutions Pore Minimizer: 13 TL'lik fiyatıyla gönlümü fethetmiş ve gözenek küçültücü arayışlarıma ucuz bir alternatif olarak karşıma çıkmıştı. Fakat düzenli olarak kullandığım zamanlarda bile hiçbir faydasını görmedim, gözeneklerim hep aynı boyda kaldılar. Dolayısıyla bir daha almam.

7- Beauty Formulas Ayak Pudrası: Bunu Mughetto'nun blogunda görüp almıştım. Gerçekten memnun kaldım. Çorap ve ayakkabı giymeden önce ayaklarımı pudraladım ve babeti çıplak ayak giydiğim zamanlarda bile hiç koku oluşturmadı. Yenisini aldım bile, daha iyisini buluncaya kadar kendisi benim devamlı kullandığım ürünlerden olacak.


Bunların dışında bir de kaplarını attığım ve bu ay biten üç ürün daha var. Onların fotoğraflarını da internetten bulup koyuyorum:
The Body Shop Wild Cherry Body Butter:  TBS'ın en sevdiğim ürünlerinden biri bu body butterlar. Aslında cildim kuru değil ama yine de bunların nemlendirmesine ve kokularına bayılıyorum ve her kampanyaya girdiğinde depoluyorum. Fakat bu sefer ki kampanyadan elimde fazlaca krem ve losyon biriktiğinden dolayı yararlanamadım. Artık bir daha ki sefere deyip, kısa bir süreliğine vedalaştım boş kutusuyla.




Neutrogena Göz Makyaj Temizleyicisi: Bundan bütün bloglarda övgüyle bahsedilince ben de bir deneyeyim dedim. Gerçekten de çok memnun kaldım. Makyajı temizlemesi oldukça iyi. Göz çevrem çok hassas olmasına rağmen herhangi bir alerji de yapmadı. Yeniden alırım fakat yeni ürünler denemek istiyorum. Elimdeki Clinique'i bitirince yine oldukça methedilen Bioderma Sensibio'dan alacağım.


The Body Shop Banana Shampoo:  Bu şampuanı Body Shop'ın 9.90'lık ürünlerinde 3 Al 2 Öde kampanyası varken almıştım. Fiyatına kanıp aldığım şampuanın içindekilere eve geldiğimde ve bir kez kullandığımda bakmayı akıl edebildim :( Keşke orada baksaymışım asla almazdım çünkü bu ürün neredeyse parabenden oluşuyor. Kokusu çok güzel, saçları da yumuşacık yapıyor ama bahsettiğim nedenden ötürü bir daha asla almam. Zaten zar zor bitirdim.

İşte bu ay bitirdiğim ürünler bu kadar. İlk postumu da böylece girmiş oldum :)
Herkese mutlu bayramlar diliyorum...

Merhaba!

Uzun zamandır güzellik ve moda bloglarını uzaktan izliyordum. Artık zamanının geldiğini düşünerek, sıkıntıdan patladığım şu günde ben de kozmetik ürünleri ile ilgili yorumlarımı, aldıklarımı vb. paylaşmaya karar vererek bu blogu oluşturdum.
Evet, şimdi yazma zamanı! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...