Friday, June 28, 2013

My "Ted Baker"

Sevdicek nihayet döndü yurtdışından.. Gelirken de siparişim üzerine, aylardır bayılarak baktığım ve her seferinde Asos'un sayfasını hüzünle kapatmama sebep olan Ted Baker çantamı da beraberinde getirdi. Çifte mutluluk bu olsa gerek! :)

My bf has just arrived from a business trip and he brought me a new Ted Baker bag that I love so much and that I couldn't buy for a long time. That is what I call "double happiness"! :)



Sunday, June 23, 2013

Bath&Body Works Haul

Merhaba;

Uzun zamandır ülkemizde yaşanan olaylar sebebiyle canım bir şeyler yazmak istemiyordu. Şimdiye kadar yeterince yorum yaptım bu konuda ama tek söyleyebileceğim, keşke demokratik bir ülkede yaşıyor olabilseydik...

Bu konuları geride bırakıp, kısa süreli İstanbul seyahatimden aldıklarımı paylaşmaya başlıyorum. Öncelikle Ankara'da olmadığına çoook üzüldüğüm Bath&Body Works'e uğradım ve beğendiğim kokuların denemek amaçlı küçük boyutlularını aldım. Kullanıp beğendiğim ürünleri İstanbul'da yaşayan arkadaşlarıma sipariş vermeyi düşünüyorum.

Hi;
Well, unfortunately, there are no Bath&Body Works shops in my city. In this month, I went to Istanbul for a short time and I've dropped by Bath&Body Works shop. Because I haven't tried any of the products, I've just bought the smaller sizes of the body lotions and splashes. So, here's what I've bought:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...