Wednesday, December 31, 2014

Mutlu Yıllar! / Happy New Year!




Merhaba;

Bir senenin daha sonuna geldik. Eğer blogumu takip ediyorsanız bu zamanların özellikle de bugünün yılın en sevdiğim dönemi olduğunu biliyorsunuz demektir :) Yine yepyeni kararlarla başlayacağımız bir yıl olacak. Umarım herkesin kararlarını gerçekleştirebildiği bir yıl olur. Şimdiden iyi seneler!

Hi;

It is the last day of the year. If you have followed my blog so far, you have already known that it is my favorite season of the year :) It is going to be a new year with the new starts and with the new year resolutions. I hope everyone will be able to realize their plans. So, happy new year to you all!

Wednesday, December 10, 2014

Son Zamanlarda Alınanlar/ Things I've bought recently

Merhaba;
Hi;

Bu aralar yine alışveriş diyetimi bozdum ve bir sürü şey aldım. Kargolarım tek tek gelmeye başladı. Şimdilik gelenleri göstermek istedim sizlere.
I've been holding myself not to  buy anything however it was not possible for me to resist the sales around. My packages started to arrive one by one so I just wanted to show you what have come to me so far.




Öncelikle Kozmela'da ne zamandı hatırlamıyorum ama Organix ürünlerinde oldukça indirim vardı. Ben de ne zamandır bu markanın ürünlerini merak etmekteydim. Denemek amaçlı bu dolgunlaştırıcı biotin ve kolajen şampuanı aldım. Kargo dahil 30 TL gibi bir fiyat ödedim.
First of all, I've bought the shampoo that I wanted to try for a long time from Kozmela: Organix biotin and collagen shampoo. I hope it is good.



İkinci olarak bildiğiniz gibi Essie Türkiye'den çekiliyor ve bu sebeple Vanilyaclub'da ojeler 6 liraya düşmüştü. Ne zamandır istediğim Fair Game'i hemen ekleyiverdim sepete. Yanına bir de Essie Power Clutch ve kargonun ücretsiz olması için Palmer's zeytinyağlı vücut losyonunu ekledim. Vanilyaclub da gerisini tester olarak göndermiş. Siteden ilk defa alışveriş yaptım ama gerçekten çok sevdim.

Secondly, Essie is withdrawing from Turkey so all the nailpolishes are on sale nowadays. I've ordered the fair game, power clutch and a Palmer's olive oil body lotion. The rest are the sample products that the site have sent me.



Son olarak da Boyner Evde'de bazı ürünlerde hafta sonu çılgın bir indirim vardı. Bu ürünlere benim çok sevdiğim Fransızca yazıları olan seri de dahildi. Daha önce yalnızca tek bir kasesini aldığım setten bu sefer iki adet pasta tabağı, bir demlik ve bir tane daha kase alarak iki kişilik takım yapmış oldum. Kargo dahil toplamda 35 TL ödemiş olmam da indirimin ne kadar çılgın olduğunu anlatabiliyordur herhalde :)

And finally, from my favorite shop, I've bought these french written dishes, a pot and a bowl. I like them too much.

Wednesday, December 3, 2014

Bitenler #8

Merhaba;

Yine yaklaşık iki aydır biriktirdiğim biten ürünlere bir son verip hemen sizlerle paylaşmak istedim.


Burt's Bees Deep Pore Peeling: Doğal olduğu için sivilce yapmayacağını umut ederek almıştım ama malesef yüzümde sivilcelenme yaptı. Anneme verdim o kullandı. Kuru cilde sahip olmasına rağmen beğenmiş. Cildi kurutmuyor ve peeling tanecikleri gayet makul boyda.

Clinique Anti Blemish Temizleme Köpüğü ve Toniği: Bu seriye bayıldım. Nuxe Brightening Program ürünleri ile birlikte kullanınca cildimdeki sivilce izlerine ve parlamaya iyi geldi. Tonik her ne kadar buram buram alkol koksa da içindekilerde alkol görünmüyor. Dolayısıyla tekrar tekrar alacağım gibi görünüyor bu ürünleri.

Fem Sir Ağda Bantları: Açıkçası daha önce hiç yüz için sir ağda kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum ama bunlar gerçekten çok kötü. Tüyleri almakta çok başarısız. Bir daha bu marka almayacağım.




John Frieda Frizz Ease Parlaklık Veren Sprey: Hiçbir işe yaramadı. Fiyatını kesinlikle haketmeyen bir ürün. Bir daha almam.

Got2b Kuru Şampuan: Yalnızca iki kez kullanabildim. Sonra durduğu yerde bitmiş. Zaten çok da başarılı değildi bence. Bir daha almam.

Lee Stafford Saç Köpüğü: Benim saçlarım düz olduğu için kabarma gibi bir problemi yok. Fakat eşimin kıvırcık saçları olduğu için malesef duştan sonra oldukça fazla kabarıyor. Bu köpük kabarmasını engelledi evet ama jöle gibi duruyordu kafasında. Saçı sertleştirdiği için bir daha bundan almayı düşünmüyoruz.

Got2b Saç Köpüğü: Diğerine nazaran bunu daha çok sevdi. Hem mis gibi frambuaz kokuyordu bu köpük ve saçta da uzun süre kalıyordu koku. Bir daha alabiliriz.

Got2b Isıya Karşı Koruyucu Sprey: Bu tarz ürünlerin sonuçları uzun vadede bilineceğinden yorum yapamıyorum ama sanırım bir daha bu tarz ürünler almayacağım.



Lee Stafford Hacim Verici Şampuan: Kıvamı çok sıvı olduğu için hemen bitti. Zaten hacim verme özelliğini de göremedim. Bir daha almam.

John Frieda Hacim Verici Şampuan: Benim sevgili şampuanım. Yeni şampuanlar denesem de eninde sonunda buna dönüş yapıyorum. 

Down Under Natural's Saç Bakım Maskesi: Islak ve temiz saça uygulanıp 10 dakika beklemek gerekiyor bu maskeyi. Bence hiç pratik değil çünkü ben sabahları duş alıyorum ve dolayısıyla 10 dakika bekleyecek zamanım olmuyor. Bir işe yaradığını da düşünmüyorum açıkçası. Bir daha almam.


Colgate Optik Beyaz Diş Macunları: Bir özelliği olmamasına rağmen bunları kullanıyoruz. İndirimde buldukça alıyorum.

BioTrue Lens Solüsyonu: Benim vazgeçilmez lens solüsyonum. Başka solüsyon kullanınca gözlerim hem yanıyor hem daha çabuk kuruyor. Bunlarla ise yaklaşık 12 saat nemli kalıyor gözlerim. 


Palmolive Thermal Spa Duş Jeli: Bu duş jeli resmen tatil, havuz, deniz, plaj kokuyor :) özellikle kışın tatili özleyenler için birebir. Yeniden alabilirim.

I love Mango&Papaya Peelingli Duş jeli: I love ürünlerinin kokusunu bazı bloggerlar sevmezken ben her bir kokusuna ayrı ayrı bayılıyorum. Bu duş jelini hem yapısının peelingli olması  hem de kokusunun güzel olması sebebiyle sevdim. Bir daha alırım.

Bath and Body Works Paris Amour Duş Jeli: Blogumu takip ediyorsanız benim nasıl BBW delisi olduğumu bilirsiniz :) Hele bu kokusunu ayrı bir seviyorum. Çok az bir miktarı bile oldukça köpürdüğü için uzun süre kullandım. Yine bir indirimde kesinlikle tekrar alacağım. Keşke BBW Ankara'ya da açılsa :(





Superfruits Açaiberry El Kremi: Watsons'tan aldığım bu kremin kokusu güzel olsa da yapısı bir o kadar kötüydü. Hatta öyle ki elimde yer yer kuruluğa yol açtı. Asla ama asla almam bir daha.

Isana Zeytinyağlı El Kremi: Isana'nın kremlerini oldukça seviyorum. Nemlendirmesi fena değil, kokusu da güzel. Denk gelirse yine alabilirim.

H Bella Gül ve Kırmızı Meyveler El Kremi: Yine kokusunu sevdiğim ama yapısını beğenmediğim bir el kremi. Yaz için bile yeterli gelmedi nemlendirmesi. Bir daha almam.

Fuss Whol Ayak Peelingi: Rossman'da satılan Fuss Whol markasının bu peelingini sevdim, ayağı yumuşacık yapıyor. Fakat ayağım için ponza taşı tarzı doğal ürünler kullanmaya karar verdiğim için bir daha almayacağım.

Fuss Whol Ayaklar için Yoğun Bakım Kremi: Bu kremi de oldukça sevdim. Hatta yenisini alındı bile.


BBW Carried Away Vücut Losyonu: Yine bayıldığım çok sevdiğim bir koku. İndirimde tekrar alırım.

Victoria's Secret Strawberries&Champagne Vücut Losyonu: Victoria's Secret'ın vücut losyonlarını oldukça beğeniyor ve kokularını son derece kalıcı buluyorum. Bu da benim en merak ettiğim kokulardandı. Tek başına güzel koksa da tenimle uyumunu sevmedim. Kalıcılığını da diğer kokularına göre az buldum. Bir daha bu kokudan almam.

BBW Warm Vanilla Sugar Vücut Spreyi: Yine sevdiğim kokulardan. Denemek için küçük boyunu almıştım ama sanırım bir dahakine büyük boy alacağım :)

Clinique  Happy Heart Parfüm: Hediye gelen bu parfümün kokusu pek bana göre değildi ama yine de kullandım bitirdim. Fazla bir kalıcılığı da yoktu. Bir daha almam.


Watsons Deo Roll-on Ocean Breeze: İğrenç ötesi, rezalet bir roll on. Hem yapış yapış bir his veriyor, hem giysilere leke yapıyor hem de ter kokusunu hiçbir şekilde engellemiyor. Bir daha yakınından bile geçmem. 

Rexona Shower Clean Stick Deodorant: Shower Clean kokularına bayılıyorum. Rexona'nın bu deodorantı da oldukça güzeldi. Tek olumsuz yanı giysilere leke bırakıyor olması. Koruması da son derece başarılıydı. Tekrar alabilirim fakat ben sanırım roll on deodorantları daha çok seviyorum.

Nivea Fresh Natural Deodorant: Çok temiz güzel bir koku. Bir daha alabilirim.

Selin Pembe Greyfurt&Nar Vücut Spreyi: Çok keskin bir greyfurt kokusu vardı. Kalıcılığı oldukça başarılı. 

Selin Limon Kolonyası


Orkid Infinity: Normalde biten pedleri koymuyorum ama bunlar çok övüldüğü için denemek ve paylaşmak istedim. Açıkçası neden bu kadar sevildiğini anlamadım bile. Koruması başarısız. Hatta bence yapışmasında bile sorun var bu ürünlerin. Tek olumlu özelliği pamuklu olması ama onu bile çok sevmedim. Bir daha almayacağım.


Rival De Loop Katikül Peelingi: Herhangi bir faydasını görmedim. Bir daha almam.

Clinique Chubby Stick Whoppin Watermelon: Chubby Stickleri gerçekten çok başarılı buluyorum. Bu rengi de oldukça doğal duruyordu. Yeniden alabilirim.

Emily göz kalemi: Oldukça  güzel bir füme rengiydi fakat uzun zamandır bende olduğu için biraz sertleşmiş. Genel olarak Emily kalemleri başarılı buluyorum. Yeniden alabilirim.


Uni Islak Bebek Mendili: Ağzı kapaklı olması avantajdı. Yapısı da fena değildi ama sanırım elimdekiler bitince Benriler ile devam edeceğim.

Neo Strata Yağsız Nemlendirici: İçinde çok az miktarda olduğu için yorum yapamıyorum. Fakat yapısı oldukça sıvıydı.

John Frieda Hacimlendirici Saç Kremi: Ben saçta şampuan harici ürünlerde kremsi olmalarını sevmiyorum. Pratik gibi gelmiyor bana. Dolayısıyla bunu uygulamasını da zahmetli bulduğum için almayacağım.

Monday, December 1, 2014

Doğum Günü Hediyelerim/My Birthday Gifts

Merhaba;

Yine hep uzun aralarla çıkıyorum karşınıza. Ama iş yoğunluk filan derken böyle oluyor maalesef.

Neyse gelelim postumuzun konusuna. Geçen sene doğum günü hediyelerimi paylaştım madem bu sene de eksik kalmasın dedim :)


Hi;
It has been long time since I've posted the last time. Unfortunately I sometimes have no time to post things to my blog.

So here is the subject of this post. I have shared my birthday presents last year so I thought that I might share them this year too :)


Arkadaşlar;,
My friends have bought


Paşabahçe'den evime çok istediğim bu obje
This buddha bust


Zara'dan uzun zamandır istediğim pofuduk yelek
The vest that I was in love with for a long time (Zara)



ve Koton'dan bu çok tatlı elbise.
and this cute dress from Koton


Annemle babamın hediyesi yine ne zamandır arayıp da bulamadığım bağcıklı bootieler (Tergan'dan)
These are my parents' gift


En sona ise en sevdiğimi sakladım :) Sevdiceğimden gelen  tamtur bir alyans.
And finally a full round diamond ring from my love


Doğum günlerini gerçekten çok seviyor olabilirim :)
I really like birthdays :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...