Wednesday, January 21, 2015

BBW İndirimi/Haul

Merhaba;

Çok severek takip ettiğim rainlatte geçenlerde BBW alışverişini paylaştı. BBW indirime girdi ve ben bu aralar İstanbul'a gidemiyorum diye üzülürken gerçekten ilaç gibi geldi çünkü telefonla sipariş hizmeti olduğunu bilmiyordum. Hemen Antalya mağazasını aradım ve oldukça rahat bir şekilde istediğim ürünleri sipariş ettim. Kargom ertesi gün elimdeydi. Bu arada UPS ile gönderilmişti ve ücreti yalnızca 6 TL tuttu Ankara'ya. Bundan sonra hep kullanacağım bir sistem olacağına hiç şüphem yok.


Hi;
Since BBW is on sale right now and since I am a huge fan of BBW, I decided to order on phone because unfortunately, there is no BBW shop in Ankara.




Gelelim neler aldığıma:
So here is what I have bought:

- Vanilla Bean Noel Mum/Candle
- Triple Moisture Cream Warm Vanilla Sugar ve Sea Island Cotton
- Vanilla Bean Noel El Kremi / Hand Cream
- Winter Candy Apple Vücut Losyonu / Body Lotion
- Vanilla Bean Noel Vücut Spreyi / Body Mist

Monday, January 19, 2015

Nuxe Brightening Program Serisi


Merhaba;

Bildiğiniz üzere bir süredir Nuxe Brightening Program yüz yıkama kremi ve nemlendirici kremi kullanıyorum. Geçenlerde n11.com'da gezinirken kullandığım kremin indirimde olduğunu gördüm. Biraz daha bakınınca ürün fiyatları çok uygun geldi ve denemek amaçlı olarak losyon dedikleri ama aslında tonik olan üründen ve güneş kreminden de aldım. (Bu arada aldığım satıcı sağlık deposu. Ayrı bir siteleri de var) Ürünler hızlı bir şekilde kargolandı ve ertesi gün elimdeydi. 
Toniğe neden losyon dediklerini anlamıyorum. Sıvı ve renksiz bir yapısı var. Cildimi germedi o yüzden hoşuma gitti. Yüzümü yıkadıktan sonra, krem sürmeden önce bir pamuk yardımıyla uyguluyorum. Herhalde almaya devam ederim seriyi tam olarak uygulamak adına.

Hi;

As you know, I have been using Nuxe Brightening Program cleansing foam and protective fluid as a mousturizer. I was surfing on internet and saw these on sale. So I have bought extreme lotion to use as a tonic and the cream which contains spf 30 to use as a sun protection cream. 
I don't understand why they call it lotion instead of tonic but it has a liquid and colourless texture. I use it after I wash my face with the cleansing foam and right before I use my moisturizer. I guess I will be buying it to complete the cure.



Güneş koruma faktörü içeren kremin 30 ml olduğunu farketmiştim ama yine de ne bileyim bu kadar küçük beklemiyordum :) Neredeyse tester boyutunda. Yapısı oldukça akışkan. Nemlendirmesini de beğenmedim açıkçası. Ama spf 30 içerdiği için, nemlendirici kremimin üzerine güneş kremi olarak kullanırım diye düşündüm.
I have noticed that the spf cream is 30 ml however I never thought that it was this much small. It is almost in the size of a sample product. It has a fluid texture and I think it doesn't moisturize enough but I thought I can use it as a sun protection cream on the mousturizer.




Saturday, January 17, 2015

Stopever Isıtıcı Bant / Heating Pad

Selam;

Geçenlerde Gratis'te gezinirken denk geldim. Bir kaç blogda okumuştum bununla ilgili bir şeyler. Hazır görmüşken alayım deneyeyim dedim. Fiyatı da oldukça uygundu. Yanlış hatırlamıyorsam 2-3 Lira civarı bir şeydi.
Ürünün sargı bezleri gibi bir yapısı var. İçinde de silikonumsu bir tabaka var fakat bu tabaka aslında sanırım havayla etkileşime girip ısı oluşturan bir çeşit kömürmüş. Detaylı açıklamaları bu linkten bulabilirsiniz.

Hi;

I was hanging around a drugstore and I found this product. I've read a few things from several blogs about this product and since it was really cheap, I wanted to try it.
It is just like a elastic bandage filled with stuff. What is inside is I guess kind of a coal which reacts with the air and produces heat.





Ben ürünü regl dönemlerinde belime yapıştırmak için almıştım. Yalnız ürün cilde direkt yapıştırılmıyor. Kıyafet ya da iç çamaşırı üzerine uyguluyorsunuz. Yapıştırdığınız anda ısı yaymaya başlıyor. Bence oldukça güzel bir ürün. Özellikle sıcak su torbası kullanmanın mümkün olmadığı anlarda yapıştırıp kullanabilirsiniz. 

I have bought it to use for my period to stick on my sacrum area. You are not supposed to stick it directly on your skin. You must stick it on your clothes or panties and as soon as you stick it, it begins to spread heat around. It is especially useful for the times that you are not able to carry a hot water bottle with you.

Thursday, January 15, 2015

Eczanemizde.com Alışverişi /Cosmetic Haul

Merhaba;

Havaların çok soğuk olması sebebiyle karma ama hassas cildim de haliyle kurumaya başladı. Internette neyin iyi geleceğini araştırırken fazlaca insanın Dexeryl'den mutlu olduğunu gördüm. En iyi fiyatı eczanemizde.com'da bulunca arkadaşımla 250 gramlık ikili paket halinde sipariş verdik. Eh tabi madem kargo geliyor, yanına bir de ne zamandır denemek istediğim Nuxe Reve de Miel dudak balmını ekledim :) -Yalnız site talep etmeme rağmen hiç tester ürün koymamıştı sağolsun-

Hi;
Because it is so cold outside, my combination and sensitive skin started to get dry. I was searching on internet on what could I use, I have seen that people are happy with their Dexeryl so I ordered it. I also added Nuxe Reve de Miel lip balm to my order.




Kremden gerçekten fazlaca memnun kaldım. Günde en fazla 6 kere uygulayabiliyorsunuz ve anladığım kadarıyla içinde paraben mevcut ama gerçekten işe yarıyor. Benim özellikle burun kenarlarım aşırı kuruyor ve çok acıyor. Bu krem oldukça iyi geldi.

Nuxe dudak balmına ise bayıldım. İnanılmaz güzel nemlendiriyor. Ben zaten ince yapılı dudak balmlarını sevmiyorum; bu balm da tam sevdiğim gibi ağır bir yapıya sahip. Dudaklarınızı mumyalamış gibi oluyor :) Kokusu da tatlı bir portakal kokusu ama öyle buram buram kokmuyor. Kısacası yeni favorim oldu kendisi.


I really like the cream. You can apply it maximum 6 times in a day and as I can guess, it contains paraben however it really works for your skin. The sides of my nose especially get dry in winter and this cream really helped.

and Nuxe lip balm is fabulous. It does have a heavy texture just the way I like. It feels like you have mummified your lips. It smells like sweet orange but it does not bother you when you put it on your lips. In brief, it is my recent favorite product :)

Friday, January 2, 2015

Tangle Teezer



Bu sene kendime yılbaşı hediyesi olarak ne zamandır istediğim Tangle Teezer'ı almaya karar verdim. Ben yanımda taşımak amaçlı kapaklı olanı tercih ettim. Altın rengi de çok şık göründü gözüme. Ben Modagram'dan aldım ve neredeyse ertesi gün elimdeydi.

I have bought this tangle teezer comb as a new year gift to myself. I prefered the one with cover in order to carry it with me easily and I also like the colour. I think it looks so elegant.




Aslında bir bakıma çok gereksiz pahalı buluyordum ama gerçekten söyledikleri kadar varmış. Saçları kolayca açıyor ve saçlar daha parlak görünüyor bununla taradıktan sonra.

At first, I thought it was too expensive but after I use it, I got why people like it so much. You can brush your hair easily without rip it off and your hair look more shiny after brushing it with this.



Siz de almayı düşünüyorsanız daha fazla ertelemeyin derim:)
If you are planning to buy it, I suggest you to buy it right away :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...